Vælg en side

Weblog

20. november 2022

Så rykker vi ind i børneloppen.

Med henblik på at tilbyde fede t-shirts som julegave ide til alle børn. I dag rykker vi ind i Vallensbæk hvor du fra i morgen kan se vores stand nr. 261 , i første omgang tom. 28. december i år. Her vil du få mulighed for at købe børnetshirts til yderst favorabel intropris.

Se hvornår vi er i de forskellige butikker her

15. august 2022

Efter længere tids barsel er Sille nu tilbage. Det betyder at vi rykker ind i nye lokaler på 1. sal på Hørskætten 22, hvor hun har sin daglige gang og skal producere nye tryk.

20. april 2021

Første anmeldelse af vores plakater på facebook: Jesper Sørensen “Kan desværre kun give 5 stjerner 😊 fortjener mange flere 😉

Læs mere på vores facebookside

8. april 2021

Vi vil gerne sikre at man kan lave en unik investering / give en unik gave. Derfor produceres alle vores designs på plakater i begrænset plakat oplag. Du vil derfor opleve løbende udskiftning. Er der et motiv du har forelsket dig i, gælder det bare om at bestille mens lager haves.

5. april 2021

Produkter af sille b. o. eksisterer i originale håndtegnet eksemplarer. Har du forelsket dig i et motiv, og ønsker originalen som akvarel og tusch værk  på papir og lærred, er du velkommen til at kontakte os for tilbud.

25. marts 2021

Vores webshop er fuldt kørende, alle ordre i april 2021 sendes fragtfrit til pakkeshops. Brug rabatkode april2021

11. februar 2021

Så fik vi et CVR-nummer og er nu officielt et ApS selskab, og tættere på en åbning end nogensinde før.

9. februar 2021

Tag bare et smugkig på vores nye webshop som åbner inden længe

Vi glæder os til at slå dørerne op for salg af ByOTTO produktioner online

Vi forventer at være i luften inden udgangen af februar 2021, kan du ikke vente så længe så giv os et kald, vi har de fleste af vores varer på hylderne allerede eller på vej ind.

God fornøjelse